Cloud telefonie voor bedrijven.

SkyHi is de eerste telefooncentrale die echt geboren is in de cloud

SkyHi maakt bellen beschikbaar op elk toestel, altijd en overal.

SkyHi is perfect voor organisaties die een innovatieve telefonie-oplossing zoeken of die eenvoudigweg komaf willen maken met de kosten en verantwoordelijkheden die verbonden zijn aan de klassieke telefooncentrales. SkyHi biedt véél meer flexibiliteit dan de traditionele telefooncentrales en is snel, simpel en betaalbaar voor elke organisatie. Met SkyHi behoort een vaste, dure en complexe telefooncentrale tot de geschiedenis.

UW ZAKELIJKE TELEFONIE

 

MAAR DAN MODERN EN VOLLEDIG OP MAAT

Via het internet bellen en alles op maat gemaakt naar uw behoeften, dat is SkyHi. Geen ingewikkelde centrales meer, alles in de cloud. Niet alleen hoeft u geen ingewikkelde apparatuur meer te onderhouden, maar u kunt met een eenvoudige interface uw telefonie regelen zonder compromissen op functionaliteit.

U krijgt niet alleen de meest gebruiksvriendelijke telefooncentrale van de wereld, u krijgt ook de meest moderne. De centrale is nog dagelijks in ontwikkeling en er worden constant nieuwe mogelijkheden aan toegevoegd. Nu krijgt u al de functionaliteiten die u nodig heeft op een betrouwbaar platform en wij gebruiken uw feedback voor de verdere ontwikkeling van onze centrale.

WAAROM?

SkyHi is perfect voor organisaties die een innovatieve telefonie-oplossing zoeken of die eenvoudigweg komaf willen maken met de kosten en verantwoordelijkheden die verbonden zijn aan de klassieke telefooncentrales.

VoIP is namelijk niet het enige wat u krijgt. U krijgt een moderne centrale die niet alleen uw telefoontjes kan doorsturen naar uw toestel maar ook hoe die gesprekken binnen komen, bij wie en wanneer. Zo kunt u bijvoorbeeld voorkomen dat u telkens collega’s moet doorverbinden door een eenvoudig menu in gebruik te nemen.
U krijgt niet alleen de meest gebruiksvriendelijke telefooncentrale van de wereld, u krijgt ook de meest moderne. De centrale is nog dagelijks in ontwikkeling en er worden constant nieuwe mogelijkheden aan toegevoegd. Nu krijgt u al de functionaliteiten die u nodig heeft op een betrouwbaar platform en wij gebruiken uw feedback voor de verdere ontwikkeling van de centrale.

Werk met innovatieve toestellen!

Interesse?

Stuur ons uw huidige factuur en wij berekenen voor u het verschil!