Start 62

De TomTom START 62 biedt essentiële navigatie en gratis Lifetime Maps-updates*. Bestemmingen vinden gaat gemakkelijk vanuit het menu Zoek of door een punt op de kaart aan te raken. Geavanceerd rijstrookadvies helpt u om voorbereid te zijn op afritten en kruispunten door de juiste rijstrook voor uw geplande route duidelijk te markeren. Touchscreen van 6 inch.

 

Geavanceerd rijstrookadvies

Uw TomTom START helpt u om voorbereid te zijn op afritten en kruispunten door de beste rijstrook voor uw geplande route duidelijk te markeren. Zo mist u nooit een afslag en hoeft u niet plots van rijstrook te veranderen.

 

3 maanden Flitsers

Nadert u een flitser, dan brengen waarschuwingen op uw TomTom START u op voorhand daarvan op de hoogte. U wordt ook op voorhand herinnerd aan de vereiste maximumsnelheid. Door regelmatig verbinding te maken met uw computer, kunt u drie maanden lang zonder extra kosten geüpdatete flitsers downloaden.

 

Lifetime Maps

Door uw TomTom START aan te sluiten op uw pc, zorgt u ervoor dat u beschikt over de meest recente kaarten. Elk seizoen brengen wij nieuwe kaarten uit. Ze bevatten onder andere aanpassingen op het vlak van het wegennet en herziene maximumsnelheden. Haal dergelijke updates gratis en voor niets binnen. En dat gedurende de hele levensduur van uw systeem.

 

Gebruiksduur van de batterij - Tot wel één uur lang
Voertuighouder - Eenvoudige omkeerbare houder
Intern geheugen - 8 GB
Sleuf voor SD-kaart - microSD
Schermgrootte - 6 inch (15 cm)
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie