Bouwsoft

Bouwsoft®, projectmanagement werd specifiek ontwikkeld voor 1 nichemarkt: “de bouwsector”. De ontwikkeling van deze bouwsoftware gebeurde in samenwerking met ondertussen meer dan 8500 bouwprofessionals. Het steunt bovendien op maar liefst 18 jaar praktijkervaring binnen de bouwsector.

Voor reeds meer dan 8500 klanten is Bouwsoft® dagdagelijks ‘dé tool’ om hun complete bouwadministratie te beheren. Ook voor u is het ongetwijfeld exact wat u nodig heeft om gans uw administratie in goede banen te leiden!

Belangrijk is dat Bouwsoft® ook mee zal groeien met uw bouwbedrijf. Het is immers ontworpen op maat van zowel kleine tot middelgrote bouwondernemingen.

Ook voor startende aannemers is Bouwsoft® perfect inzetbaar en dit aan een lage instapkost.

Bouwsoft® wordt tegenwoordig in de ‘cloud’ aangeboden. Reeds voor vele klanten een extra troef! U hoeft hierbij immers geen dure servers aan te kopen of te investeren in & back-ups. U hebt geen systeembeheerder meer nodig. Een hedendaagse pc of laptop (Bouwsoft® is er ook voor uw Apple MacBook) volstaat.

Bouwsoft® ERP-software voor de bouw biedt een totaaloplossing voor volgende bouwsectoren:

Woningbouw, ruwbouw, aannemers, renovatiewerken, dakwerken, timmerwerken & schrijnwerkerij, elektriciteit & installaties, centrale verwarming & sanitair, schilder- & decoratiewerken, interieur, vloeren & tegels, parket, grond- & wegenwerken, afbraakwerken, industriebouw, installatiebranche, metaalwerken, …
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie