Nieuws & acties!

Nieuwe GSI-Telenet actie!

Kom snel langs in één van onze winkels voor deze unieke aanbieding, je verdient een giftcard van GSI ter waarde van € 25,- bij het aansluiten van twee nieuwe producten van Telenet.

Actievoorwaarden in onze winkels.
Actie loopt tem. einde maart 2017.

Het snelste internet van de markt

Telenet heeft het snelste internet van België! Dat wordt ook bevestigd door de Ookla speedtest: 1,5 miljoen testresultaten bevestigen dat Telenet bijna 3 keer sneller is dan onze grootste concurrent.

Ookla-wie?
Ookla is een wereldautoriteit op het vlak van testen die de internetsnelheid meten. Over verschillende landen kunnen internetconsumenten hun internetsnelheid meten dankzij de online-speedtesten van Ookla.
Op basis van de 10% allersnelste breedbandresultaten (wordt standaard zo berekend tijdens een snelheidsstudie) van maar liefst 1,5 miljoen Belgische testresultaten waaronder 400.000 testen door Telenet-klanten kon Ookla maar 1 conclusie trekken: Telenet is de snelste.

In de praktijk zijn we bijna 3 keer sneller dan onze grootste concurrent. Uiteraard zijn we daar erg blij mee, want het werd getest door onze eigen klanten en meer dan goed bevonden.

snelsteinternet

Keeping up the good work

Om ook in de toekomst zo’n topresultaten te garanderen blijven we dankzij De Grote Netwerf investeren in ons netwerk. Bovendien is er de Helemaal Mee Tournee, waarbij we bij onze klant thuis alles op en top nakijken zodat hij van die topsnelheden kan genieten.

statistiekenfull